bilengicksönderätasemlaeftertusensjukhusbesök dag!

vilken dag! orkar inte berätta den långa versionen utan tar den i punkter. HAHA

gick upp kl 7 för att bege mig till sjukan men först skjutsa syster till skolan.
i en korsning dog bilbatteriet så jag fick panik och alla billar tutade som idioter.
en bil stannar och hjälper mig dra igång bilen. jag åker med din till mammas jobb.
tar sen bussen upp till sjukan och kommer försent. beklagar mig.
tar prov, får behålla nålen så de slipper sticka om mig.
åker hem och sover.
tillbaka kl 1 och tar nya prover, måste behålla nålen tills i morn för jag ska tillbaka igen, så jag måste jobba med nåljäveln och bandage. kul.
åker hem, köper pizza för det är jag värd. köper semla också =)
kollat resa till nästa vecka, blir nog Egypten. =)
ligger i sängen och väntar på inter - man utd halv 9.

jaa det var min dag idag, fick även min lön, mycket godkänd =)


Ny vecka

Söndag igen.... Helgen går för fort! Men denna vecka händer mycket roligt, så hoppas den går bra. Just nu ligger jag i sängen bräns i ansiktet av solning. Kändes som jag skulle grillas när jag sola idag, hoppas det lägger sig till i morn.
Idag har jag varit hos mormor och ätit middag, sen med wj, pussat på hennes vovvar, kollat på gossip girl och mello i repris, och till sist gjorde jag en skön kroppspeeling och inpackning och snygga till benen.

Inatt är det oscarsgalan och hade jag jobbat kväll i morgon så hade jag faan varit uppe och kollat, men ikke.
Nu ska jag sova och badda ansiktet med en kall handduk, läsa lite bloggar också =) Ha en bra förstavecka!

Vecka

Veckans händelser:

Måndag: Jobb 7-16
Tisdag: Ledig för en dag på sjukshuset med prover :(
Onsdag: Jobb 7-16. Matilda kommer hem =) FET LÖN!!!!!!!!
Torsdag: Jobb 7-16, After dark på åhaga med mamma =)
Fredag:
Jobb 7-16, Lagfest, sen swing.
Lördag:
Melodifestivalen
Söndag: Match,
Måndag: Kanske sista jobbdagen

Helg

Jahaa.. trodde mello skulle vara bättre. Blev besviken över E.M.D. Deras kläder, käppar, hattar. jaha.. BWO? Ville inte ha en lugnt låt nu när dom hade en chans eftersom finalen går i Ryssland. De är störst i Ryssland. Mollys låt somna jag till. Velvet var bra men gick inte ens vidare. Rigo=Outkast. Maja gräddnos.. HAHAHAAHAAH. Micke hade en härlig låt. Sofia, varför i all världen sjunga på ett annat språk än sve/eng. Pinsamt. mellanakterna är pinsamma. Utan Petra Mede hade jag faan slutat kolla för längesen. jaja, en deltävling kvar, om inte den har nån bra så vinner mums mums (Måns)

Annars idag har jag varit ute i skogen med alvis, städat, kollat tv. som vanligt. I morgon har vi match mot hindås, har inte fortfarande inte spelat fotboll sen December, orka sjukdom. Ska börja jobba normalt på Måndag =) Sen hoppas jag det går fort efter 4:e inläggnigen på sjukhuset och biopsin, JAG VILL SPELA FOTBOLL!

Undra om vi får gå hem från jobbet igen nästa vecka. Hoppas såfall jag bara blir hemma 1 eller 2 veckor för då tar jag och syster en sista minuten =) Får ju Polenlönen på Onsdag med.. hoppas det blir mer än 30 000 igen, skulle sitta fint!

Nu ska jag youtuba, hej svejs


H&M Home

Tjolahopp... Idag släpptes H&M Home så se till att köpa nu! Det finns jätte fina saker, finare än jag trodde =)
I morgon är det äntligen sista dagen på veckan... ska bli så skönt med helg! Är helt slut.... Har inget planerat förutom middag hos mormor och säkert en utflykt med vovven. Och Mello såklart =)

Nu ska jag ut i snön med vovven, uschh, kallt. Ville ju titta klart på Du är vad du äter med Alexander härifrån Borås. Mamma sa att hon skulle anmäla mig till det, känns bra efter tidigare påhopp idag om att jag har gått upp i vikt. So what?

Söndag

Söndag. Melodifestivalen igår får 5/5! faan det var längesen det var så bra. Petra har aldrig varit bättre, skratta så jag kissa ner mig nästan. Måns gick rätt vidare men tyckte att lili & sussie skulle ta de andra platsen. jaja
Idag vaknade jag 10 min innan matchen började, tur att jag inte skulle spela. Med en macka i handen gick jag ner till mossen och svettades ihjäl. Vi förlora med 2-1, men de spelade i en div högre så vi var fan bra!

Nu ska jag strax iväg och se den nya Wallander filmen på bio med mamma och syster, sen hem direkt till Inter - Milan matchen.. Beckham vs Zlatan.... Spännande!
Imorgon blir det jobb =) Kul att vara tillbaka, har ju inte jobbat här i borås sen 16 Januari.

Grattis till förlovningen Kusin =)


Have a nice day! xoxo

Lucky

http://www.youtube.com/watch?v=iAZhTHPgIZI


åhh den är så bra!

hmm

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

Jomen detta är la trevligt. Känner att jag ligger lite efter nu....

 bild lånad av aftonbladet

Hemma

Ni får tillåtelse att skratta när ni läser detta =)

Kom hem idag från sjukan vid 13 tiden, glad över att vara hemma och arg över att få komma tillbaka.. Under ronden i morses sa nämligen läkaren att de måste göra OM hela proceduren!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och nu till de "roliga". De fick inte den vävnad från njuren som skulle vara meningen utan bara FETT. Och detta hände aldrig sa hon, men kunde hända personer som var FETA! Detta sa hon rakt ut till mig.... Sen sa hon: Inte för att du är fet. Sen tänte jag efter att läkaren som gjorde biopsin på mig sa att jag hade väldigt seg hud så han kom inte igenom.. Är detta ett tecken????

Ett tecken på att jag måste börja banta? I helvete heller!! Man lever bara en gång och då ska man njuta.. Jag är glad över hur jag ser ut och är glad över att jag inte har ngn ångest över vad jag äter.. jag njuter av livet..... Så nu är det bara att vänta på en ny remiss och göra om skiten.. Men de bästa av allt: Det var inte så farligt som jag trodde.. Det äckligaste var när jag kände nålen röra njuren, då var det som att en knytnäve var inne i mig och vred runt alla mina organ. Men allt gick OK. Gör lite ont nu när jag rör på mig och djupandas, men på Måndag är jag tillbaka på jobbet igen.. Måste ligga i nu så att jag och Lina kan boka den där drömresan till Grekland.. Landet jag aldrig varit i och landet jag mest av allt skulle vilja åka till.... 

Kvällens planer är svaga.. Förhoppningsvis tacos med sass, har inte ätit det sen början av Januari. Just nu är hon och syrran iväg och hämtar sass Beyonce biljett, jämte oss.. Jävla tur att den fanns kvar =) 17 Maj!!!!!!!!

Ps. Madonna släpper en extra konsert, tänk om man fick bättre biljetter till den, vad ska man göra med dom andra? Bäst och hålla i dom första ändå..

Have a nice day / Brunettellen

 Blvd, Gbg.

Tröttt

Hej Hopp! Idag var jag uppe en sväng på jobbet och skrev på papper.. Kul och träffa alla igen =) Sen blev det mcdonalds, haha. Och nu ikväll var jag och Emelie på Australia.. och den var suverääääääään! Jävla lång, men spännande..
Nu ligger jag i sängen och somnar snart.. I morgon är det dags för sjukhuset igen där jag blir kvar tills på fredag antagligen. Kommer dock ta med mig datorn och en kabel så får vi hoppas att internet anslutningen funkar =) Det skulle rädda alla dagar av tristess.. Annars bllir det väl att plöja alla tv-serier boxar jag har.. =)

Matilda, tänker på dej! Du klarar detta min modiga lilla prinsessa.....
Godnatt mina 10000 tals läsare.. Sov så gott för det ska jag göra..

PS. Jag fick tag i 2 st Madonna biljetter!!!!!!!!!!!!!! WOHOO

Huvudvärk

hej hopp. Melodifestivalen igår var la sådär, tyckte inte ngn låt satte sig direkt. Sen såg vi inte så bra heller och de bakom oss blev arga för de inte såg ngt när vi ställde oss upp.. Men fan det kan de väl räkna med!!!!!!!! USSSCHHHAAA
Jag ska iaf iväg nu och tröstköpa lite lösgodis som jag inte har sett på en månad då de endast hade Milka i Polen.

Kvällen blir väl bara film, One tree Hill, och sooova.. För i morgon gäller det! Är lite nervös! Ska nämligen upp och boka biljetter till Madonna, och jag HOPPAS verkligen jag får. Ska sitta som fastspikad vid datorn!
Sedan blir det en sväng upp till jobbet och skriva på papper från Polenresan, sen prata lite med cheferna om min sjukskrivning.. På Tisdag läggs jag in och jag vill verkligen INTE! Nu blir det ännu värre när man inte ens är sjuk, bara ligga där.. Såklart tar jag med mig datorn och jag hoppas att internet funkar annars får jag väl plöja vänner eller förhäxad.. haha. Kommer nog hem lagom till Let´s dance på Fredag.. Sen är jag sjukskriven i 2-3 v. Kommer dö av tristess. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

hemmaaaa

Hemma =) Efter 18 timmars bussfärd och ögon som loppis är jag hemma.... Det gick bättre än ditresan och på båten var det livat.

Snart ska jag bege mig till stan och hitta ngn till ikväll... Blir väl Gina. hehe
Sen kl halv 6 bär det av till gbg och MELODIFESITIVALEN, sen utgång =)
Nästa vecka hoppas jag att min data funkar när jag ligger inne på sjukan,, annars blir jag tokig.. Hej svejs


JOS

Ett under att min data fungerar.. haha. När vi skulle äta skedde en klibbik incident. Alex som redan börjat äta ställde ner sitt juiceglas bakom min data och jag som skulle ta bort datan ser inte detta och flänger iväg glaset med datan ner på golvet så det studsar upp och flyger juice över oss och datan... åhhh va vi skratta!!!!!!!!!!! undra om städerskorna blir glada senare... :D

Nu blir det strax jobb till kl 23.... Längtar tills helgen.. Hem till melodifestialen live i gbg =)

dunk

godmorgon.. sitter och äter frukost nu med alex som berättar att hon trilla ur sängen i natt.. HAHAHA, Hon har gått upp i vikt nu när vi är här så hon får inte plats längre.. tur att jag har dubbelsäng =)
Nu ska vi dra upp till poolen och simma lite, sen äta någon lunch innan jobbet.. bara 4 dagar kvar!

hej hopp

RSS 2.0