Semester

Jippi!

Äntligen ledig i en vecka, även fast denna veckan gått otroligt snabbt så trodde jag aldrig denna dagen skulle komma. Har så mkt roligt framför mig denna veckan :)
I morgon åker jag och mamma till Jönköping och ska kolla på diggiloo, blir nog en sväng på stan på förmiddagen. På Söndag blir det att packa innan tåget går kl 06:00 på Måndag morgon mot Estocholmo! På dagen ska vi besöka Gröna Lund, har aldrig varit där så det ska bli sjukt kul! Ska åka Insane!!!  :)
Sen lite förfest/fixning på hotellrummet innan konserten med Britney!!! Kommer bli as grymt! Får se var kvällen slutar, kanske på village eller stureplan med blondinbella eller kissie.. hahahaha :)
Åker hem sent på tis så vi har en heldag i sthlm och shoppa loss på...
Onsdagen ska jag och syster på premiären av Parry Hotter :) Sen Torsdag morgon ska jag på behandling på sjukan sen vid lunch åker vi till Karlstad och bor på campingen där min morbror jobbar en vecka :) Fast jag åker hem på Söndagen p.g.a jobb :( Ska bara ta det lugnt och promenera 24/7 och äta. Kanske ett dopp i poolen, ska ju bli sol nästa vecka, I like!

Ska bara njuta av denna veckan, kommer bli super!
Ha en bra helg och semester ni som har.


R.I.P MJ


RSS 2.0