sista jobbdan

kan inte skriva. blanda ihop hårborsten med min plattång och skållade sönder mina fingrar.. Aj. har lipat som ett barn och gör deet fortfarande.. ja som ska ut ikväll.. fick skippa utförsäljningen nu.. faaaan.... dör av smärta.


Ulleviiiiii

Tjosan! Då var det Söndag. Gårdagen med Björn, Måns, Soran och Özz var bra! Alla var bra!
Idag har jag tränat tills jag blev blåå. trodde jag skulle spy! Nu ligger jag här i sängen med Alvis och Matilda som precis kom ut ur dushen. Snart ska vi bege oss till pappa och kolla på den kanske vikitgaste matchen i historien!
Elfsborg vs Göteborg, där vi måste vinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I morgon jobb som vanligt, mitt öde avörs på Fredag, jobb eller inte?

Bjårn!

Nu ska jag snart iväg på ståupp med Björn, Måns, Soran och Özz  :) Ska bli såååå kul! 
Nåt annat mindre roligt är att Kalmar vann sin match och är nu 3 poäng före Elfsborg igen. Men i morgon vänds den trenden mot Ifk hoppas jag!

Helg

Idag Fredag tog jag ledigt, det behövdes.. gick upp vid 9 och har hunnit med lite saker b.la sett på SATC filmen som jag beställt hem =) Sen blev det lite filmer som ja laddat ned, The Happening, var svin bra!! SE DEN!
Sen lite på Family Guy, och Prison Break, as bra!

Snart börjar Idol där temat är Abba låtar =) Ska bli kul att se vilka som förstörs.... I morgon ska jag till staden och inhandla mig en vinterjacka, fick ju lön idag =) Men den spenderades också på två julklappar faktiskt.. En till mamma, och varsin till San och Sass : ) Bara 2 månader kvar nu, jul och Sälen.... !


Ha en bra helg, det ska jag ha för i morgon ska ja se Björn Gustafsson!!!! <3


Röd-Svart

Senaste nytt. Min GUD ska till AC Milan. Detta gör att han kommer närmare mig än innan : )
Kanske blir en resa till Italien i sommar!



sötnos

hej hopp. orkar inte skriva men lägger upp lite bilder.. b.la på min älskling i flisväst =)



FY FAAAAN !!!!

Idag har varit den värsta dagen nånsin! Jobba 6-3 var det värsta, helt skumt folk, kände mej helt utmobbad.. trött och allmänt deprimerad. Tur att Lina var där iaf, annars hade jag hängt mig.

Vilken kväll

igår.... började med en liten jobbfest på hemgården som var rätt död, men trevligt. Vid kl 11 gick jag vidare till Lina där hon och henne syster partajade.. Då tog ja min vinflaska och joina dem till Sands där Black Jack spelade.. och vad vi hade kul!!!!!!!!!! Vi bugga, dansa porrdans, shotta, blev uppbjudna av gamla gubbar, shotta och vinade.. =)
Det var en underbar kväll!!!! Nästa fredag, here we come!  : )

Idag har jag slappat, försökt sova ruset av mig. Ikväll har jag lagat tacogratäng och gjort en sallad! MUMS
Kollar på stjärnor på is... I morgon blir det jobbaktiviteter runt kypesjön till förmån för rosa bandet.

KFF-IFK 0-1   TACK IFK

Fett

Uscchhh.. kliade mig precis på foten, men nått tog stopp?!

EN FETTVALK, PÅ FOTEN! Nog med att jag har på magen och låren, men på foten?!?! Går det ens att ha? Någon annan som har samma problem? HJÄLP!

Patrik

Kom nys hem från myyys med Matilda. Började på mc, sen bio på patrik 1,5 som var såå charmig =) Men sista timmen var vi så kinnenödiga att ja trodde min blåsa skulle spricka, och vi satt längst in me.. :(
Orkar inte skriva så mkt mer för min högra hand har fått en konstig form, ja kan inte sträcka ut den rakt, ja börjar få en klohand. haha kan ni se det framför er.. Så ta inte mig i hand. HAHA
Om sisdåär 10 min börjar grey´s anatomy, sen blir det sängen.. I morgon efter jobbet ska jag och Wj till stan och shoppa tills på fredag! Pengar är inga problem som Lina säger. NOT!

Nu ska jag tvätta av mig sminket, hatar smink, man får bara finnar och oren hud. Vem kom på sminket egentligen? Nån som ville förstöra andras hy? Uscchh.

Godnatt

Rallybrudar

Hemma.. filmen var OK, 2 av 5 toasters =) Själv höll jag på att spy! HAHAHA

Nu ska jag kolla på prettywoman, har inte sett den på as länge.... Ska undersöka noga de platser jag besökte i filmen i L.A. I  morn är det jobb :(

Bio i höstmörkret

Kvällen igår var lyckad! Även om vi bara var två.. haha. Vi var på harrys och dansade loss efter några melonshots, var faktiskt bra musik igår =) Idag skiner solen och jag vill absolut inte jobba i morgon..

Ikväll ska jag på bio med WJ, rallybrudar blir det.. Har rabattgrejs från coop.. 50 kr var =) Blir en sväng till godisaffären först, ett måste! Nu ska jag äta middag, jävligt gott med mat dagen efter ska jag säga! När ja kom hem inatt värmde jag äppelkaka,.. fast orka bara halva.. !

Berättar senare hur bion var! Heeeeeeeeey

Party

Sitter med färg i håret, hoppas det täcks bättre nu =) Idag har jag varit iväg och solat med Sandra, sedan blev det en sväng till knalleland.. Köpte ett vin som har varit med i mix megapol, Comic strip, känt som ett fulvin.. haha var tvungen att prova eftersom ettiketten var så fin! Lägger in en bild..

Snart ska jag iväg till Lina och äta pizza och förfesta till stjärnor på is =) Sen blir det att skaka loss fettet på dansgolvet.


Matilda på thai =)

 Nyrakad vovve <3


Produktbild: Comic StripSöt flaska =)

Mkt på gång

En härlig dag =) sov till 11, fast var ändå trött efteråt, nu med. Mötte senare Matilda i stan för att äta thai, sen tog vi bussen till mig för att bege oss till åhaga och sätta upp stolar till ulf lundells konsert i morgon.. det gick bra, men faaaaaan va pet noga det skulle vara, helt rakt.. kom därifrån vid halv 8, då skjutsade jag Emelie till en kompis, sen myste ja och mamma med en nyrakad alvar framför Idol.. Robin från svenljunga sög, och anna var bäst! det var denna dagen, nu ska jag iväg och hämta Emelie på Byttorp igen.. Sen ligga i sängen och kolla på min nyinköpta Tome Out 3 =) Väntar även på att HSM 3 ska laddas klart!

I morgon blir det hårfärgning, sen antingen titta på dalsjöfors eller swe-por.. Sen blir det mys med Lina och ev utgång! Orkar egentligen inte gå ut, men med rätt sällskap blir det alltid kul!

Nu ska jag kila... ha en bra helg, det ska jag ha!!

JB - Lovebug

Helg

Äntligen helg! Idag är jag helt slut... Var på massage i morses, men kände att jag inte kunde koppla av för att jag skulle hinna med allt innan jobbet, sen tänkte jag på mat hela tiden, haha. Jobbet gick bra, hade möte i 1 h om lite frågor angående arbetsmiljön och hur man trivs, ska ha utvecklingsamtal nästa vecka.. Har även fått en ny gruppledare, Johanna. Bättre än vad jag trodde, hittils.

I morgon är jag ledig, då blir det sooooova, sen blir det thai med Matilda =) Senare på kvällen ska vi jobba på åhaga för Ulf Lundell ska ha konsert där på Lördag. Ska även lägga i en till färg i mitt hår som min kära syster ska göra på mig.. Sen på kvällen blir det att tjocka sig med god mat hos Lina, medans de andra planerar utan oss.. jaja
Nu ska jag kolla på allt jag missade på tv ikväll, behöver nästan aldrig spela in längre för allt finns på webb-tv på tv-kanalernas hemsida.. Faaan vad lat man är, vart är världen påväg?

Makeover

Här kommer före och efter bild på min lilla makeover =) I like it

  FÖRE


   EFTER

makeover

Jaa då var helgen över.. en lugn helg med tv tittande, orkar inte gå ut längre.. Fattar inte hur en del orkar gå ut varje Lördag och supa supa och supa! Skaffa ett liv!


Idag var vi hos farmor på middag, sen åkte ja direkt till sarah där vi gjorde en makeover.. före och efter kommer i morgon.. håll ut!

Helg

Gårdagen var bra! Försökte lägga upp bilder på Facebook men det gick fan inte, så jag lägger några här istället. Vi var först och åt på Hard rock café där jag åt en äcklig nacho tallrik som bestod av 90 % chips och 10 % annat, och 0 % köttfärs. men men.. När vi kom hem vid midnatt däcka jag i säng för jag hade jobbat hela dagen, och sov i hela 12 timmar.. det var skönt!

Idag har jag varit hurtig, när ja vakna gick jag en promenad med Wj, det var varmt, sen kallt, sen regnigt. När ja kom hem städa jag hela mitt rum, sen blev det en paus då ja gick till Wj och kolla elfsborg-helsingborg. Och som vanligt hatade vi  Bella. Sen fortsatta jag städa när ja kom hem och nu sitter jag här och luktar på mamma som har smörjat in sig med en jordgubbskräm som luktar i hela huset.. Det blir en fullspäckad kväll med stjärnor på is, sing-a-long med alex schulman som ska mima, haha. Svensson svensson och extra extra självklart!

I morgon söndag blir det släktmiddag då min faster kommer på besök, annars inget spec.
Just det, nu är resan bokad. det blir nyårsfirande i Sälen med Lina och kanske Bea. En vecka full med skidåkning, after ski, scooterfärd och en och annnan vurpa.. Längtar =)

      

Lill-Lördag

Lill lördag idag =) Och premiär för Grey´s anatomy.. woohhoo. Jobbet gick kanon! Fick förlängt en månad till =) Så nu bokas stugan i Sälen 27 december-3 januari..  Längtar =)
Kl 18 ska jag hämta min kusin för att bege oss till utförsäljningenmpå H&M, känns som man måste stressa för att hinna hem till Idol.. jaja
Nu ska jag sova en stund i sängen med min vovve, annars kommer jag aldrig orka!

Puss hej

RSS 2.0