Sälen

Åker till Sälen i morgon och en vecka framåt, och det ska bli sååå jävla härligt att komma bort. See you next year!


jahhaaaa

http://www.bt.se/nyheter/boras/borasare-fastnade-i-london-br-men-nu-ar-flygen-igang-igen(1020572).gm

Stansted

Sitter pa flygplatsen nu.. har inte sovit annu idag och mar sa illa! Maste ata en macka innan planet gar.. Landar vid 10, raka vagen hem och SOVA i 3 dagar!

Uppdaterar nar jag vaknat

Lost in London

tjohhoo.. är som sagt för lat för att skriva så om ni vill läsa om dag 3 så gå då in på www.tervo.blogg.se
När jag kommer hem lägger jag upp alla bilder på facebook. Klem







London

Mamma mia var braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mer kan jag inte säga! Är lite lack, för ja och tervo tänkte mysa med Idol, men då funkar inte windows media fucking player! jaja, vi ska sova snart, dör av trötthet! I morgon blir det Maddame taussad.. känns som ja träffar beckham då... JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




   

mamma mia

Hello sweeedeenn... idag har vi hunnit med typ allt! orkar inte skriva utförligt, ni får läsa på emilias blogg istället www.tervo.blogg.se

idag har vi varit på primark, harrods, camden market och det bästa av allt!!! VI FICK MAMMA MIA BILJETTER! det var utsålt, men vi hade tur och fråga i receptionen när det var några som avboka! woho! första parkett me =) Nu ska ja dusha av mig, luktar skit.. emilia sitter och tittar ut genom fönstret på en hund som bajsade ett kilo!! samtidigt som vi har ett böghus mittemot! haha ....nu får emilia panik!

 


London

Nu sitter jag i ett kallt hotellrum med tervo.. faan trodde aldrig att vi skulle komma fram. Om ni vill läsa en längre historia besök www.tervo.blogg.se

nu ska vi sova snart om vi inte fryser ihjäl..  hej hopp

    

ojoj

ojojoj. jag tror jag får börja läsa mina kommentarer på bloggen. Visste inte ens att jag hade några.. faan va mkt jag har missat.. Sorry Ida, jag lästa ditt inlägg nyss.. Tråkigt, :( men kul att du kommer hem lite tidigare så vi hinner träffas mer innan jul =) Då kommer du hem samma dag som mej från London =)

Nu blir det noga läsning av alla 1000 kommentarer ja får per dag.. kalla mej den nya kenza =) haha

Måndag

Hejsan hoppsan. Idag har jag och Emilia skrivit lite packlista m.m Inget kommer få plats som det ser ut nu.. haha

Sen blev det lite tv, och lite snask.. =) Pussade också på melwin och drunknade nästan. Nu ska ja se en gammal film, Mean Girls.. Blev så sugen på den nu när jag ser mamma mia hela dagarna och Amanda Seyfried är med...
BTW, om ni vill ha gratis biocheckar och presentkort med liknande gå in på www.gratisbio.se och ange mej som värvare så får ni poäng vilket förvandlas till checkar =) Please!

Ha en bra vecka.. Snart åker vi till London, baby!

RSS 2.0