Abba

Hej hopp.

Helgen har varit bra.. Fredagen spenderades framför Idol som mest var piiinsamt.. I går var det julbord på grand med jobbet. Mkt trevligt =)

Bara 4 dagar kvar tills vi åker, och resan spetsas bara till ännu mer nu när mamma mia musikalen står på schemat!
Tänk att få uppleva abba fran london.. Abba är ju deras gud !
Jaja, nu ska jag sova, är skit trött.. Men kommer la fastna här ändå..

heeeeeeeeeeey

London

London 4/12

Shaftesbury Premier London Notting Hill


hoho

Jag lever.. Knallen igår, inte så bra.. Knallen idag, Gbg/Kopparberg vann. Så det hat blivit fotboll hela helgen. Ny vecka, ny sömn, ny lön, ny träning =)

Längtar som faaaan till Sälen!!!

Ryan

Spenderade hela kvällen+natten igår med att kolla på life of ryan som går på mtv.. satt fan uppe hela natten och blev till slut beroende.. han är världens snyggaste! Känd som professionell skateboardåkare, och har en reality serie på mtv där man får följa honom och hans liv.. Han är 18 år men så mkt snyggare när han var liten.. faan ja önskar ja vore 12 när han var 12!

 


Nu till senaste avsnittet av desperate housewifes =)


zcchhlaaaatan

Sitter och tittar på fotbollsgalan med en coca cola och marabou.. mm
Zlatan tar hem storslam, det är han värd. En jävla säsong i Inter må jag säga.        happ
Denna veckan är lugn, ska till AMS på Ons och Fre.. sen äntligen knallen cup på Lördag.       -V-

helg

En lyckad kväll igår =) Lyckad förfest, lyckad krogrunda och lyckat efterkäk. Mindre lyckad avslutning idag. Kul att man ställer upp när man inte får något för det. men men

Längtar tills nästa helg då vi har våran första inomhuscup i Fristad.
Lägger ut lite bilder från helgen..

XOXO
jag&matilda

       sandra..
matilda&david


 matilda&sandra     
                                                                                                   jag,matilda&david

helg

Idoltajm!

En lugn och stilla afton, trodde jag. Mitt i allt ska mamma rota fram alla fotoalbum vi äger för att visa kort på Robin B,s mamma.. Hon tycker hon är cool nu. Det kan jag unna henne....


tråk

Nu är ja människa igen.. Vaknade kvart i 1 idag. Missa tyvärr finalen på Mik Cup igår. Slutade ju 9 på morgonen och skulle bara hem och lämna bilen, sen tillbaka. Men så långt kom jag inte. Somnade vid 11 på morgonen och vakna vi 3, sen somna om och vakna vid halv 6. sen var ja uppe till 11 och somna och vakna kvart i 1. Men ja är fortfarande trött.. Måste fortsätta med dom där promenaderna så man blir pigg, men min kära skolkande syster måste evisas med att vara hemma.. Jag vill vara SJÄLV!

Nästa helg är också fullspäckad. På Lördag blir det ledarutbildning hela dagen i Mik-stugan. Sen ev utgång med Matilda på kvällen. Söndag är det fotbollsavslutning på Åhaga =) Sen helgen därpå spelar vi knallen cup, sen helgen därpå är det jobbfest på grand sem är det december och bara 1 månad kvar tills fjällen =)

Rastlös

hoho..  3 dagar har gått på min arbetslösa tid och jag är redan rastlös. Varje dag har jag gått en promenad, 5km, med alvar. Det sitter fint i själen. haha. EN enda chokladbit och en cola har det blivit snart, ska äta det ikväll, men chokladen är en 70%:igare :)
I helgen är jag upptagen fre-sön med Mariedal Cup! Fyy faaaaan va kul! Kommer vara så död, är glad att man inte har nått jobb då.

Ha en bra kväll.. Föresten!

HEJA OBAMA!!!!!!!


En paus för att lära mig andas, HAHA

Jag är inne i en orkar-inte-skirva fas. Har inget att skriva om: Kan sammanfatta de gångna veckorna:

Fest, jobb, inget jobb, sjukhusbesök, kyrkogården, kyrkan, ätit, tränat.
Kommer tillbaka när jag fått mer inspiration, som om det är någon som läser denna, haha.


RSS 2.0