Äntligen

Äntligen börjar alla premiärer på tv. Idag står på schemat  ugly betty 20:00, Desperate housewifes 21:00, morgonsoffan 21:30, och så klart Idol 20:00. Sen samtidigt är det Maria wern, näst sista avsnittet, och till allt detta ska jag mysa med Kinamat för jag är home alone =)                  

Idol början

Åhhhh vad jag är kåt i chooklaaaad =) Skulle aldrig klara mig utan det, sitter med en påse nu som jag ska vräka i mig när Idol börjar. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

På fredag får vi se vart det bär, sälen eller en sistaminuten resa, eller inget av det. Kanske i min säng med en påse godis vore det bästa!  

Shopping

Kom nyss hem från lager 157 med syster..  ditresan var en aning lång eftersom vi körde fel väg, men hem gick snabbare, haha. Hittade en del saker som jag lägger upp på bild, och även två par byxor och vantar som jag köpte i stan i helgen =)

Snart blir det onyttigt till Elfsborg-Kalmar med sass, alvar och pappa.. Ingen kramp idag hoppas vi!


                       Halsduk           gråa byxor från Gina
Vantar







Gubbabyxor från Gina


       haha en idol tröja =  )                    Syster





aj aj

Ligger i sängen och är trött, har ont i båda axlarna p.g.a guitar hero hos Alex. Jävlar va vi spela.. Såg helt snurrigt sen.. haha. Det var en rikigt trevlig kväll, vi åt kinamat/pizza och kollade på svensson svensson, sing along och extra extra. Jagade även runt hennes lilla hamster Muffins på golvet.. såå söööt =)

Sen körde jag hem i 120 för att ja ville sova, och det ska jag göra nu! För i morgon gäller det liv eller död. 18:00 Elfsborg-Kalmar seriefinal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lööööördag

Då var det Löördag, lördag, härliga lördag. Denna dagen skulle jag besöka marknaden och köpa mig ett tjog med karameller.. haha Hoppet om att ta bilen ner dog, och jag och sandra fick istället ta cykeln! Det var hur jobbigt som helst, och svetten bara rann! Men lite shopping blev det allt =) Två par byxor från Gina, en röd mössa och ett par "lovika" vantar. Sen fanns det mycket roligt folk att titta på. Just nu sitter jag i sängen typ naken, ska ta på mej ett utav de nya brallorna och bege mig till min jobbarkompis Alexandra, och vi ska äta oss feta och kolla på tv.


Hej hopp, ha en bra helg!

Helg

Långhelg =) fredagn har redan gått, och den spenderade jag på marknaden med Alex. Shoppa lite hårprodukter och kastanjevatten, och såklart marknadsgodis! Åt en kycklingsallad på Orion me, fast det tog lite väl lång tid att äta upp den eftersom jag gjort illa min käke på nått vis.. och jag som vill ha mat 24/7.
Kvällen var lugn, kollade på dobidoo och käkade tacos, sen blev det film - Camp Rock med Jonas Brothers... =)
I morgon blir det en sväng på stan igen med WJ, sen får vi se..

På Söndag 18:00 smäller det!! Seriefinal Elfsborg-Kalmar FF   Må gud vara med oss!

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Höst

Orkar inte skriva längre.. har inget att berätta.. Men om det händer något så meddelar jag detta! För jag kan lova att det är mycket att se fram emot i höst!

mat

Har inget att skriva, så intressant är inte mitt liv..
Kan dra en kortfattad helg. I fredags tog ja det lugnt, i lördags hade vi match och förlora med 7-3, på kvällen var jag först på bowling, det sög, sen var jag på lagfest, det var högljudt. Det är inte kul när man inte dricker upptäckte lilla jag, för jag skulle köra till dalsjöfors dagen efter. Och denna vecka jobbar jag kväll. Min syrra svarar inte på min fråga som jag ställt 1000 ggr.. Jag är sur, vet inte varför. Tror jag behöver mat. MAT MAT MAT MAT MAT MAT

Fester

Ikväll vankas de två fester.. Befinner mig just nu hos Malin och har ätit pizza. Ska dra iväg till discobowlingen nu med jobbet, sen direkt iväg till lagfesten och sen oplanerat?

Vi förlora våran sista matche idag, men konraktet är ändå säkrat !   Ha en bra kväll...

Mitt barn

  Min bebis med David Beckham. Världens sötaste

Fullspäckad helg!

Helg =) Jobbet gick bra, hostade en del, rösten försvann, men pengar. När jag kom hem sov jag i tre timmar, sen åt jag mat. Ska snart iväg och hämta sarah och sandra på stationen efter en tripp till sthlm....  Faan va trött ja skulle varit..
I morn ska jag kolla på  våran match kl 12, sen slappa lite för att sen bege mig till Malin med Lina och käka pizza innan bowlingen med jobbet. Mellan 7-9 ska jag vistas i en grupp med folk jag inte känner, ska bli en intressant kväll. Sen ska jag titta in på våran lagfest på bergsbo hos Emelie S, sen kanske det bli utgång.. maybe baby.. Nee nu ska jag jag sätta mig i LKO och bege mig ut i mörkret.. Hej Hopp

Helt slut

Vilken dag! Är helt slut. Gick upp vid 8 och skjutsade sarah och sandra till centralen, det var den roligaste bilfärden nånsin, tillsammans med rök lukten, hahaha. När jag kom hem la jag mig och kollade på Batman, men somna direkt. Vakna inte förräns vid 1, då gick jag och Alvar till mormor, sen hämta jag mamma på jobbet, och nu har jag precis bakat till jobbet i morgon. Chokladmuffins! mums

Nu är jag helt slut, Ska dusha snart och sen iväg till kransmossen och kolla på mitt lag. Vi möter Alexandras Borgstena, och vi ska VINNA! Blir pinsamt på jobbet annars. Kommer hosta över hela planen..
Sen blir det en lugn kväll framför Idol och Heroes, ska ju upp kl 5 i morgon.. Ushh Men sen är det heelg. Och då ska det bowlas med jobbet, jippi. Får se om jag orkar utgång.

Ikväll sitter Sarah och Sandra i globen och kollar på Coldplay, AVIS ;)

Bättre

Sista dagen att vara hemma i morgon! Känner mig mycket bättre, nu kan jag andas, men hostar myyycket! Var nere i källaren och upp, sen hosta jag ihjäl mig. Nu har även syster blivit lika sjuk, är såå glad att mitt är över!
Innan belönade jag mig med marängswich eller hur det stavas, framför Idol. Det var super, nu kan jag känna smaken me =)
Hej hopp, nu ska jag sova!

Lägger upp lite bilder från Göteborg i Lördags me.


Min belöning


        



På bättringsvägen

Idag är jag bättre! WWOOHOOOOOOOO Men ska inte gå imorn, bättre och vara hemma en dag för mycket. I morgon ska jag skjutsa sarah och sandra till stationen, gud bevare mig, för de ska till sthlm och kolla på Coldplay =) Sen ska jag ner till kransmossen och kolla på våran match mot alexandras borgstena. Vi vinner, fast alla är sjuka! Blir ett jävla tunnt lag i morgon. Nu åkte post människan förbi, haha undra vem det var =)

Nee nu ska jag dö ut, eller kolla på film. Jag haaaatar att vara hemma, sååå tråååkigt!

www.uppdragbarn.se           Länka, så går 20 kr till Childhood!

Sjukling

Några ord från en sjukling.Idag har det gått upp och ner, var ute lite med hunden en stund och det blev bättre, sen kom jag in och la mig i sängen och då blev det sämre. Idag var borås tidning på våran träning ska bli spännande att se.

Hoppas jag bli frisk till Lördag för då är det discobowling med jobbet =) Då ska jag vara bra!!!!!!!!!!!!!!!

förkylning

Alla vet hur det är att vara förkyld/influensa Man blir som barn på nytt och ligger i fosterställning och klagar.. Inget annat kan vara värre just då, men de finns de gångerna när man har andra åkommor samtidigt som man är förkyld, som i mitt fall. Jag har ont i hela jävla magen, kan inte lokalisera smärtan, ont gör det när jag kissar me, och jag kan bara tänka på en sak.. Låt mig BARA vara förkyld, så ont har jag att jah hellre föredrar att ligga som ett barn och grina när snoret rinner än att ha den pina jag har nu i magen/buken/sidan.

Ville bara klaga lite medans jag kunde andas, nu är snoret tillbaka och jag funderar på att hälla en stor kastrull varmvatten över mig, har redan dushat 5 ggr idag.. Värme är det bästa!

Hoppas alla anda mår lika dåligt som jag, bläääääääääääää

yngling

Jag är Sjuuuuuuuuuuuuukkk.. Det är därför jag inte orkat skriva någonting. Jag orkar inte göra nått, jag ska klaga hela dagen jag är hemma i morgon.. Som en liten barnunge, ingen hör mig ändå!

Nu ska jag knapra piller, spruta näspray och sova.. Lägger upp lite bilder från gårdagen i gbg en annan dag när jag orkar.. Hoppas jag kan sova inatt, är utmattad och en elefant står på min bröskorg. Hej

Jag sitter i skiten

Körningen gick bra =) Var as nervös när jag satt där i bilen och skulle hämta min handikappade syster. Hon kan inte rå för att hon är sån....
Nu sitter jag i soffan och kollar på Dobidoo, ska krypa ner i sängen sen och kolla på film - Bratz - the movie. Ska upp tidigt i morgon och åka till gbg som ni alla vet! Där ska jag storshoppa! Sen blir det förfest hos Lina och xoy.....
Nu ska jag mata min syster sen byta blöja på henne, det var en stor 2:a i registret idag....... Heeeeeeeeeeey

Helg

Leeeediga hääärliga freeeedag!  Somnade inte förräns vid 3 inatt, och nu är jag helt slut i huvudet.. Ska sätta mig i LKO och häma min syster från skolan snart, sen till posten och sen hem. Ska bli riktig festligt. Skriver mer om det sen! Kanske möter nån dammis på vägen?

Helgen
Fre: Köra bil SJÄLV för första gången
Lör: Gbg och storshoppa, utgång ( Spela in extra extra där blondinbella är med )
Sön: Match mot kinnarp/Slutarp hemma! 15:00 på kransmossen
Nästa vecka: Jobb 6-14

Helg

Äntligen helg! Körde slut mig på jobbet idag och nu luktar jag svett.
I morgon ska jag köra Emelie till skolan sen hämta ut mitt körkort... det tar la 4 timmar allt som allt.. så alla kan väl hålla sig inne vid 9 tiden i morgon så slipper jag all trafik.. haha
På Lördag blir det en heldags shopping i gbg med sarah sandra och nytillkommna josse. Sen fest hos Lina med nya ansikten =) Nästa helg krockar allt, på lördag är det lagest samt firmafest! Vet inte vad jag ska välja!?


Håller på i full hals med resebokning också, jag och Lina velar fram och tillbaka, nu pratar vi om Thailand i 2 veckor, en på jobbet hade hittat en flygstol för ENDAST 6000:- och det är billigt! Men vi får se vart det leder.. Men NÅNSTANS leder det!
Ha en bra helg, för det ska jag iaf ha!

Bo i bilen

Faan, när jag vaknade trodde jag att det var ledig fredag, men på mobilen stod det tor 11 sep :( ett dumt datum!
Skulle tagit bilen till jobbet för första gången idag, men mamma skulle på föräldrarmöte så det gick i kras.. men i morgon!
Nu ska jag sticka iväg till jobbet, idag blir det delad pizza med Lina som h&m bestället åt oss =) Och lite cola till... Sen i morgon är jag ledig! då ska jag ut och köra och var friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........


Brand

Snart ska jag kila iväg till jobbet, det har varit en lugn förmiddag. Läste på bt att det står ett hus i lågor nedanför gatan där jag bor. Tur att jag inte gick den vägen med hunden.... Läs på www.bt.se
I morgon är det sista jobbdagen för veckan, sen är det Fredag, kanske en middag på G, Lördag ska jag sandra och sarah göra en heldag i götet.

Ha en bra dag.

Planering

Godkväll.. Var en lugn dag på jobbet. Jag, Lina och Rickard stog i ett hörn mobbade längst bort och jobba, så vi hade inte så många att prata med förutom varandra.. med det var kul!
Har även lagt planerna på en resa med syster på hyllan, och jag vet att hon blev sur, men det kommer fler gånger.. Istället ska jag och Lina ta upp våra planer som vi hade från första början, att boka en resa till österrike eller frankrike och en skidtripp. Funderade på hemsedal, men va fan man vill ju utomlands.. Ingen av oss är proffs på skidor så då kan man luta sig mot varandra.. haha Sen after ski varje kväll! Perfekt!
Nu återstår bara att se om man blir beviljad ledigheten! Isfaåll är jag ledig från 19:e dec till 5 jan, genom att bara tagit 3 semesterdagar! LYX

Jobb

Idag blir det jobb. Börjar om en timma, har precis ätit tacos.. en perfekt start på dagen. Jag tror jag har sträck baksida lår av uppkörningen igår, jag satt och spände mig som faaan.. Och nu kan jag knappt gå.... Men vem fan bryr sig. Jag har mitt KÖRKORT! 

Nu ska jag göra det sista innan jobb, har med mig lite fika dag för att fira! Hoppas det smakar!

Kristallen

SItter och kollar på kristallen, en dålig version av Oscarsgalan, haha. Såg nyss en bild på David Hellenius och han såg rejält packad ut.. Han kunde inte hålla uppe ögonen ni vet, som om man ska somna, haha
Peter Settman fick bästa manliga programledare, och nu avgörs snart bästa kvinnliga.. Jag hoppas att Gry vinner, hon gör min morgon 6-10 med Adam hanterbar..

Nu börjar det, efter all jävla reklam.. Hoppas en av mina favoriter Sjukhuset vinner.. Återstår att se..

Körkort

Idag har jag fått mitt efterlängtade KÖRKORT!!!!!!!!! Så då belönar jag mig själv genom att inte gå till jobbet, äta tårta och fira! Hade aldrig orkat jobba, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv.. Trodde inte man kunde vara sååå jälva nervös.. Skakade, allt snurra och jag trodde att jag skulle spy. Sen när han sa att jag hade klarat det så släppte världens största sten!!!!! Nu ska jag fortsätta äta min polkagris från gränna, denna dagen kommer jag aldrig att glömma!!!!!


<3

Idag har det varit en slööööö dag. Kollat på filmer, prom night, disaster movie och nu love guru. Ätit massa skräp mat, och kollat på min david beckham. Det finns ingen i världens som han. Jag avgudar honom! Vill tatuera in honom på hela min kropp, fast det räcker med den jag har nu, så länge.

Godnatt, Kvällsjobb i veckan, så jag ska sitta uppe i natt och se mtv music awards, Britney ska inviga den, ett måste att se! GGGGGGGGUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDD

Dagen efter

Jaaa dagen igår.. Mer behöver jag inte säga. Jo, TACK SASS! Du är guld värd! Bättre än guld! En Opal. 





 

Parrttyyyyyyy

Nu är det paaarty! Inväntar allt folk! 

regn!

Åhhhhhhhh, måste det regna just idag! När jag ska måla små barn i ansiktet, där färgen bara kommer rinna av allt regn..
Skulle varit där nere för 10:minuter sedan, men väntar på att regnet lugnat ner sig, om det kommer göra det. Väntar också på att mamma och emelie ska åka, sen blir jag själv! :)
Får la pallra på mig regnkläder och gummistövlar, jätte fint!       Om ja kommer ner återstår att se......

Helg

Äntligen heelg =) Trodde jag skulle dö av migrän idag igen, har fan haft det hela veckan.. Men det blev bättre efter en stund när jag druckit lite Cola och ätit en snickers... :)
Efter jobbet åkte jag och Sandra till choice i Fristad, det blev denna Svea mössan på bilden.. Jätte fin! Vi hittade en fin tunika också, men den var lite bortom våra penga gränser.... Sen blev det en långpromenad med hunden där jag även gick lite vilse i skogen, fick vända när man inte kunde ta sig över p.g.a översvämning i skogen, men vi hitta tillslut ut.
Ikväll blir det lugnt, titta lite på tv och äta god mat.. I mrorgon ska jag upp någorlunda tidigt och måla små barn i ansiktet.. de bli nöjda för vad som helst.. Mellan 10-14:00 på kransmossen är det Mariedalsdagen, och då är det olika aktiviteter.. Alex på jobbet ska b.la låta barnen rida.. =)

Sen på kvällen blir det fest - hos mig! Rackaroouu. . .. . ....................



Vinst

Vi vaaannnnnnnnn!!!!!!!!!!!  med 2-1

En härlig känsla att spela på Borås Arena, om man nu hade gjort det....






    




Kanin äter hundmat

Ikväll gäller det.. Vi måste vinna en av de två matcherna vi har kvar för att hålla oss kvar i serien.. ETT MÅSTE!
Lägger upp lite bilder från matchen efteråt.

Sitter och laddar, har ätit lite, kollat på när min kanin?blandras? eller vad hon är, äter hundmat.. Ibland undrar jag om hon är som hon ska?! Men Alvar brydde sig inte, men faan om någon hade tagit min mat skulle det bli slagsmål.. Jag skulle nog passa bra ihop med Joey Tribbiani!


Min kanin som äter hundmat

Start för Idol 2008

Har jobbat hela dagen med migrän. Åt hela pillerburken men det hjälpte faan inte.. När jag kom hem sov jag 2  men hade fortfarande huvudvärk när jag vaknade.. Sen åkte jag med sass till Maxi och handlade tacos.. så nu mår jag bättre =)
Snart börjar Idol, som skapar ännu en dålig vinnare, sen heroes, om jag orkar vara uppe!  Längtar till i morgon.. match på Borås Arena 19:30, börjar redan ladda.. vi ska slå dalstorps töntarna!
Det var allt för mig, ska hoppa in i dushen snart, nu börjar sjukhuset..


Nydushad

Kom precis hem från träningen, den var faktiskt helt OK, har ätit, dushat och nu sitter jag här och kollar på sjukhuset... Ska bara ligga och titta på tv ikväll, var så längesen.. det var la de.. skulle ju få reda på om ja fick ledigt i jul, men mötet höll på när jag gick hem så jag får la vänta tills i morgon.....

Glöm ej: Torsdag 19:30 Borås Arena.. Mariedal - Dalstorp

IFE

Matchen var braaaaa.. vi vann med 4-0, och avdic gjorde 2. Nu kanske han inte är så sur hemma längre, haha... Vi stod så jag knappt såg, och jag fick stå på tå hela tiden så jag tappade balansen.. I pausen åt jag korv =)
 Nu ska jag sooova, känns som jag börjar bli sjuk, men det ska jag sätta stopp för! I morgon får jag även veta om min ledighet beviljas i jul, för då blir det utomlands med syster =)

Syster vräker i sig korv!

Music

Har fått en ny favoritlåt btw
 
http://www.youtube.com/watch?v=QvD6maGRh7c&feature=related

 Alphabeat

Ett litet knä med stora bekymmer

Såå, nu har jag ett litet hum hur man lägger in bilder.. Men en bild på framsidan av bloggen får vänta, ni får nöja er med maten!
Idag gick jobbet snabbt =) Efteråt åkte jag med Sandra till läkaren, med ett knä som jag tycker ska gå i pension.. haha Snart ska jag med hela familjen på Elfsborg, kommer somna.. Fattar inte hur jag kan vara trött när jag la mig vid 6 igår kväll och sov typ 12 timmar... men men

Fint väder ute, matchen igår gick skit, men utången i Lördags var desto bättre.. ! =)


RSS 2.0